Edited Lizel's photos

| Postat i: ♥ Personal
0
Lizel jobbar för Popmani nu under Way Out West men eftersom hon har fullt upp har hon fått för lite sömn och för att jag är så snäll så fick hon skicka hennes favorit bilder till mig så jag skulle redigera dem medan hon fick lite mer sömn. Det var deadline klocka 12 idag och bilderna blev klara i tid. 
 
Jag är jätte glad eftersom jag inte brukar redigera klart så många bilder bara under några timmar. Har även lärt mig nya tricks för att få bra resultat i bara några klick i Photoshop.
 
♥ Jag håller på att redigera mina bilder för bloggen nu men än så länge bjuder jag på den här bilden ♥
 
 

Beautiful

| Postat i: ♦ Random
0
♥ She has really beautiful eyes, doesn't she?
 

Early ride

| Postat i: ♥ Personal
0
GO'MORRON
Tog precis en cykeltur för att det är så skönt att cykla tidigt på morgonen.
Passar på nu när vädret har blivit bättre, det har regnat mycket här på sistone. Jag suttit en stund för att pausa men nu ska jag börja cykla iväg igen en timme till innan jag går hem. 
 
HA EN BRA DAG!
 
xoxo
 

New Header + Profile Photo

| Postat i: ♥ BlogUpdates, ♥ Creativity
0
 
God morning people!
 
Förra inlägget skrev jag om min header, att den var bara något jag gjorde snabbt som jag kunde använda tills jag fick mer tid att göra en ny. 
So I'm happy say that my new header is finally done!
 

Det är fixat nu för alla att se och jag är ganska nöjd med den för jag har inte använt illustrator just för att göra en header. En gång gjorde jag för min profil bild men den var inte fin alls^^ Men nu har jag en ny som 'matchar' headern.
 
Vad tycker ni?